Visby Stadsodling

Ett socialt företag med fokus på hållbarhet och miljö

Planering av trädgården

Kerstin har börjat skissa på hur trädgården skall se ut. Området närmast det K-märkta huset måste vara i 1700-talsstil och skall godkännas av Länsstyrelsen. Området är soligt och torrt, och tanken är en grusad yta med planteringar av olika värmetåliga örter i en kall färgskala med dämpat blått, lila och grått. Lavendel, stockrosor, salvia, timjan, irisar, lökväxter och läkemalva är tänkbara växter!

Längre bort mot ladan vill vi göra en visningsträdgård med köksväxter. Hur kan en självhushållningsträdgård från tiden ha sett ut? Här blir det mera färg! Orange, rött, gult och grönt i alla tänkbara nyanser.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 Visby Stadsodling

Tema av Anders Norén